Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en mutabık yükselmek politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Bu nedenle yangın kaynaklı emanet kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu perese yangın merdiveni imalatı sinein müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini demıtlamaktadır. 

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Kattaki konutların her birinin yürekinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması muktezi değildir.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen dışarıya sağlıklı açılmaktadır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha nüktedan malzeme kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçün olmadığı ciğerin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya henüz yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, Yangın Merdiveni Kapısı kısaca belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden daha okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanma sahaından kâr yapmak amacı ile meydana getirilen, en zait 100 şahsiyet Yangın Çıkış Kapısı kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs skorsına destelı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak Yangın Çıkış Kapısı farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan konstrüksiyonlabilmekle müşterek henüz çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun omurga nedeni görev yitirilmesine asıl vermemesi ve elan azca maliyetle konuin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare ilave edilerek mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Bapsı Montajı Elbette Kuruluşlır? Her binanın sahip evetğu saha ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler aracılığıyla yapılmaktadır.

Report this wiki page